Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Öar spelar i Sigtuna kommun

Biokällan Stockholmsvägen 25, Märsta

Under 2 dagar spelar Öar för anpassad grundskola. 4 föreställningar

Bludderblad, för barn 3-7 år, Östberga Kulturhus

Östberga Kulturhus Östbergatorget 14, Stockholm

Bludderblad av Ingrid Olterman spelas på Östberga Kulturhus. En offentlig föreställning där alla är välkomna! Gratis entré!

Gratis

Bludderblad för barn 3-7 år, Kulturhuset Finspång

Kulturhuset Finspång Bergslagsvägen 29, Finspång, Sverige

Dans och musikföreställningen Bludderblad spelas på Kulturhuset Finspång kl 14.00. En offentlig föreställning där alla är välkomna! Fri entré och ingen föranmälan krävs.

Gratis

Dansmässan i Sickla 2023

Dieselverkstaden Marcusplatsen 17

Kom och möt oss på årets Dansmässa på Dieselverkstaden i Nacka den 28 november. Klockan 11.50 - 12.05 framför vi ett utsnitt av dansföreställningen Broar. Tillsammans får vi se, höra och känna oss fram. För barn 4-8 år, anpassad grundskola samt publik med funktionsvariationer.

Bludderblad gästspelar på Zebra Dans, Sthlm

ZebraDans Renstiernas Gata 48, Stockholm, Sverige

Bludderblad gästspelar på Zebra Dans från 28 nov-2 dec. Föreställningarna den 29 och 30 november spelas i samarbete med DANSiSTAN/CIRKUSiSTAN. Föreställningen den 2 december är offentlig, alla är välkomna!

Dansa ett tema spelar för tre 6:e klassare i Årsta, Stockholm

Sjöviksskolan Årsta skolgränd 9, Stockholm, Sverige

Under en dag möter elever i Årsta föreställningen Dansa ett tema. Utifrån ett gemensamt tema som utarbetats med skolan, arbetar vi med dansglädje, koordination, samarbete och tillit, samt skapar rörelser och danssekvenser. Projektet avslutas med föreställningar där medverkande elever och lärare bjuds in och får ta del av varandras föreställningar.