Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Denna månad

Senast föregående Evenemang

8 juni – Lövkoja – tillsammans utomhus spelar i Ankarsrum

Ankarsrum Valsverksvägen 1, Ankarsrum

Genom lövverkets skuggor, en dold värld vi anar. Inspirationen spirar, en lövkoja tar form. Den förvandlas, fantasin tar fart. Längtan och förväntan, en magisk resa vi påbörjar. Tillsammans skapar vi, dansare och barn, en gemenskap utan gränser. Föreställningen Lövkoja väcker liv i sagovärlden, och vi bjuds in till lek och äventyr.

Lövkoja – tillsammans utomhus – spelar i Gamleby 8 juni

Gamleby

Det är spännande att se världen genom ett lövverk, att betrakta utan att bli sedd. Vi möts utomhus och vi inspireras till en lövkoja. En koja som förändras. Längtan, förväntan och att se möjligheter i det som det blev. Vi är alla delaktiga i denna interaktiva upplevelse. Vi får se dansarna Anna och Oskar visa delar av föreställningen Lövkoja och barnen bjuds in att delta i olika moment som involverar föreställningens tema.

7 juni – Vi bara gör, dansföreställning och workshop i Västervik

Mejeriet Ungdoms- och Kulturhus, stora scen Vårdträdsplan 3, Västervik

En dansföreställning och workshop i trä och måla för barn och pensionärer.
Vi bara gör. Träffa dansarna Anna och Oskar och inspireras och se delar ur föreställningen "Vi bara gör". Barnen bjuds in att delta och tillsammans skapar vi rörelser som involveras i föreställningens tema. Vi är alla delaktiga i denna magiska stund - Vi gör. Vi bara gör! Vi avslutar med workshop i trö och slöjd för barn och pensionärer.

Kalendern drivs av The Events Calendar