Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Latest Past Events

”Broar” spelar för förskola och anpassad skola Sollentuna kommun

Onsdagen den 13 mars spelar vi två föreställningar av "Broar" för 3-9 åringar i Sollentuna kommun. Broar är en musikaliskt fantasifull dansföreställning som handlar om möten. Med klanger från en harpa och rytmiska stora gongar byggs broar mellan musik och dans, mellan likheter och olikheter.

Broar spelar två föreställningar i Sollentuna kommun.

Tisdagen den 12 mars spelar vi två föreställningar av "Broar" för 3-9 åringar och anpassad förskola/skola i Sollentuna kommun. Broar är en musikaliskt fantasifull dansföreställning som handlar om möten. Med klanger från en harpa och rytmiska stora gongar byggs broar mellan musik och dans, mellan likheter och olikheter.

Vi bara gör – En spännande dansupplevelse för förskolebarn

Upplands-Bro kommun

Den 12 mars spelar Vi bara gör två föreställningar för förskolor i Danssalen i Brohuset, Upplands-Bro. En föreställning som vi tagit fram tillsammans med förskolor och skolor i Sigtuna kommun. Följ med dansarna Anna och Oskar på en spännande upplevelse där vi möter Virklingar och fantasifulla instrument. Tillsammans med dem får vi uppleva en värld av rörelse, musik och lek. Vi blir en del av en skulptur, lämnar hemliga spår.  Vi lämnar spår, i hemlighet. Vi gör. Vi bara gör.